nl | en | de | fr

Banner Overlay

Maandmenu februari

Maandmenu februari

Terrine van parelhoen
pistache | gedroogde pruimen | porto | frisée

***

Coquille (*)
aardpeer | hazelnoot |peterselie-olie

***

Piepkuiken
dragon | witte druiven | witloof | truffelkroket

OF

Skrei
toatjespap | gepocheerd hoeve-ei | Zeebrugse garnaal | mousseline

***

Parfait van chocolade
meringue | limoen | schuim van witte chocolade

OF

Kaasbordje (*)

Menu – 3 gangen | €59,00 p.p.
(*) Supplement tussengerecht | €14,00 p.p.
Supplement suggestiewijnen | € 24,00 | € 31,00 p.p. (*)
(*) Supplement kaasbordje | €6,00 p.p.

Alle gerechten zijn apart à la carte te verkrijgen.
Voorgerecht €21,00 | Hoofdgerecht €33,00 | Dessert €12,00

Dit menu wordt enkel geserveerd per tafel, reservatie aanbevolen
Vraag naar onze allergenenlijst indien gewenst