nl | en | de | fr

Door onze strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, zijn wij het trefpunt voor al uw evenementen en feesten.
Ons domein is omringd door een prachtige tuin en het natuurreservaat Molsbroek die beiden rust en sereniteit uitstralen.
Dé locatie bij uitstek om bij goed weer een huwelijksreceptie of openluchtfeest te organiseren. Bovendien zijn wij voor uw gasten heel makkelijk bereikbaar en hebben we eveneens een ruime parking die vlakbij de ingang gelegen is.

icon

Uw feest op maat zonder zorgen!

Restaurant – Feestzaal Brouwershof van het Biznis Hotel is sinds jaren een begrip in de regio voor ‘smaakvolle’ en unieke belevenissen.
Sinds de overname in mei 2012 door De Feestarchitect – Christ Schepens uit Lochristi stelt het Brouwershof team alles in het werk om u totaal te ontzorgen. Wij garanderen een vlekkeloze organisatie gecombineerd met een (H)eerlijke keuken in een ‘smaakvol’ en hedendaags interieur.

Uniek met ziel!

Samen MET u creëren we uw feest op maat, volgens uw persoonlijkheid! U hoeft enkel nog te genieten van uw UNIEK belevenisfeest. Brouwershof is de betrouwbare partner om het u en uw gasten perfect naar de zin te maken.

icon

Biznis meets pleasure

U bent op zoek naar een centraal gelegen en makkelijk te bereiken meeting point voor uw vergadering, seminarie of productvoorstelling?
Biznis Hotel Lokeren is dé referentie in het Waasland voor een efficiënt en stijlvol georganiseerde meeting. In combinatie met Restaurant Brouwershof gaan zaken doen en gastronomie hier hand in hand.

Maatwerk!

Het Biznis Hotel-team organiseert uw seminarie steeds volledig naar uw wensen. Events op maat vormen ons uithangbord.

Biznis haalt het beste uit uw team!

U organiseert een meerdaags seminarie? Ook dan is Biznis Hotel Lokeren de ideale locatie.
Uit reacties van onze klanten en hun deelnemers blijkt eens te meer dat meerdaagse activiteiten buiten de bedrijfsmuren creativiteit aanscherpen en communicatie en collegialiteit bevorderen. Deze ‘Biznis meets pleasure’- combinatie zal door elke deelnemer positief onthaald worden en het beste in iedereen naar boven halen!