nl | en | de | fr

Banner Overlay

(Nederlands) Maandmenu februari

(Nederlands) Maandmenu februari

Sorry, this entry is only available in Nederlands. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Terrine van parelhoen
pistache | gedroogde pruimen | porto | frisée

***

Coquille (*)
aardpeer | hazelnoot |peterselie-olie

***

Piepkuiken
dragon | witte druiven | witloof | truffelkroket

OF

Skrei
toatjespap | gepocheerd hoeve-ei | Zeebrugse garnaal | mousseline

***

Parfait van chocolade
meringue | limoen | schuim van witte chocolade

OF

Kaasbordje (*)

Menu – 3 gangen | €59,00 p.p.
(*) Supplement tussengerecht | €14,00 p.p.
Supplement suggestiewijnen | € 24,00 | € 31,00 p.p. (*)
(*) Supplement kaasbordje | €6,00 p.p.

Alle gerechten zijn apart à la carte te verkrijgen.
Voorgerecht €21,00 | Hoofdgerecht €33,00 | Dessert €12,00

Dit menu wordt enkel geserveerd per tafel, reservatie aanbevolen
Vraag naar onze allergenenlijst indien gewenst