Maandmenu februari
Terrine van parelhoen
pistache | gedroogde pruimen | porto | frisée
***
Coquille (*)
aardpeer | hazelnoot |peterselie-olie
***
Piepkuiken
dragon | witte druiven | witloof | truffelkroket
OF
Skrei
toatjespap | gepocheerd hoeve-ei | Zeebrugse garnaal | mousseline
***
Parfait van chocolade
meringue | limoen | schuim van witte chocolade
OF
Kaasbordje (*)
Menu – 3 gangen | €59,00 p.p.
(*) Supplement tussengerecht | €14,00 p.p.
Supplement suggestiewijnen | € 24,00 | € 31,00 p.p. (*)
(*) Supplement kaasbordje | €6,00 p.p.
Alle gerechten zijn apart à la carte te verkrijgen.
Voorgerecht €21,00 | Hoofdgerecht €33,00 | Dessert €12,00
Dit menu wordt enkel geserveerd per tafel, reservatie aanbevolen
Vraag naar onze allergenenlijst indien gewenst