nl | en | de | fr

Banner Overlay

Home

Terug naar "home"

+

Non-alcoholisch aanbod

U kunt er niet meer omheen met alle BOB-campagnes, alcoholcontroles en de ondertussen alombekende Tournee Minerale. Drinken en rijden is not-done.
Hoeft dit ook te betekenen dat elk feestje een hopeloze saaie bedoening wordt? Maar nee, want bij Brouwershof voorzien wij voor elke type drank een non-alcoholisch alternatief.
Of u nu graag bier, wijn of gin-tonic drinkt. U kan nu op een 100% verantwoorde manier genieten van een goed glas en gewoon veilig naar huis bollen.

woensdag, januari 16th, 2019

laatste nieuws

Valentijn

donderdag, januari 31st, 2019

Valentijn Biznis Hotel Lokeren

Maak van februari ondanks de koude alsnog een warme maand dankzij ons vurig en vlammend Valentijnsmenu. Een 4-gangenmenu waar u het meteen ”heet” van krijgt, en wie weet wel een overnachting erbij dankzij ons Valentijns-arrangement. Voor meer info, klikt u gewoon door naar ‘restaurant’ of ‘arrangementen’. Of u neemt contact op met info@biznishotel.be

Het Biznis Hotel – Brouwershof ontbijtbuffet

dinsdag, augustus 14th, 2018

Al eens een dagje vrij en geen zin om zelf voor ontbijt te zorgen? Of zoekt u nog de geschikte plaats om met een zakelijke klant wat te bespreken? Wat de reden ook is, bij Biznis Hotel – Brouwershof bent u welkom om aan te schuiven aan ons ontbijtbuffet. Het enige wat u hoeft te doen, […]

Lazy Sunday Arrangement

vrijdag, januari 6th, 2017

Leg jullie zelf even in de watten met ons Lazy Sunday arrangement! Kom logeren op zaterdagnacht en geniet op zondag van lekker uitslapen en ontbijt op bed, pure ontspanning! Voor verdere info, kijk bij “Arrangementen”