nl | en | de | fr

Banner Overlay

Home

Terug naar "home"

+

Lazy Sunday Arrangement

Leg jullie zelf even in de watten met ons Lazy Sunday arrangement! Kom logeren op zaterdagnacht en geniet op zondag van lekker uitslapen en ontbijt op bed, pure ontspanning!

Voor verdere info, kijk bij “Arrangementen”

vrijdag, januari 6th, 2017

laatste nieuws

Nieuwe arrangementen on the way!

dinsdag, april 10th, 2018

Onder het motto: “Verandering van spijs, doet eten”, zullen wij binnenkort enkele nieuwe arrangementen in de aanbieding zetten. Wij houden u nog heel even in spanning, toch kunnen wij u alvast meegeven dat het ”ontdekken van het Waasland” centraal zal staan. Vergeet onze website dus niet in het oog te houden!!  

Join our team

dinsdag, mei 16th, 2017

Biznis Hotel – Brouwershof werft aan. Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde werknemers om ons dynamisch team te versterken. Contacteer ons via info@biznishotel.be of via het nummer 09 326 85 00.   

Vernieuwing in het Biznis Hotel

vrijdag, januari 6th, 2017

Biznis Hotel start het jaar met vernieuwing! Zo veranderden we al onze matrassen, en logeert u vanaf heden dus nóg comfortabeler! Verder werd er ook geopteerd voor een nieuw systeem als vervanging voor de kamersloten. Vanaf heden is het voldoende om de kaartsleutel even voor de sensor te houden en voilà, de deur is los. […]