nl | en | de | fr

Banner Overlay

Home

Terug naar "home"

+

Nieuw: Gin van de maand: Luxx Gin

Kom deze maand proeven van onze gin van de maand, Luxx Gin.

U kan kiezen tussen Luxx Classis. Deze gin bevat jeneverbes en koriander.

Heeft u liever een fruitige smaak, dan kan u opteren voor de Luxx Fruity. Deze gin is samengesteld op basis van pompelmoes, limoen en sinaasappel.

Als laatste is er de Luxx Spicy met hoofdingrediënten als koriander en kruiden.

  

dinsdag, mei 16th, 2017

laatste nieuws

In de kijker…

vrijdag, augustus 4th, 2017

Onze seminarie- en feestzalen staan sinds kort in een volledig nieuw kleedje. Voor een sneak peak kan u altijd een kijkje nemen op onze Facebookpagina of ons Instagram account. Voor meer informatie kan u steeds terecht op sales@biznishotel.be of via het nummer 09 326 85 00.                   […]

Terrasjesweer!

dinsdag, april 18th, 2017

De winter is officieel gedaan en de lentezon is in aantocht! De ideale omstandigheden om op ons zomers terras te genieten van de eerste zonnestralen. Zowel voor een koffie met pannenkoek, een snelle lunch of uitgebreid diner kan u zoals steeds bij ons terecht.

Wegenwerken

donderdag, januari 19th, 2017

U heeft het waarschijnlijk wel al opgemerkt. Er zijn in en rond de Zelebaan (N47) structurele wegenwerken aan de gang. Dit alles om de doorstroming nog vlotter te laten verlopen. Biznis Hotel – Brouwershof blijft u gedurende deze periode 7/7 van dienst! Gedurende de volledige werken blijven wij vlot bereikbaar.